×
 

Hoogstaande traktaties

Onze Petit Fours of Macarons bijvoorbeeld. Attentie om uit te delen bij een zakelijke bijeenkomst, vergadering of
andere gelegenheid.

Relatiegeschenk

Bij Tummers kunt u ook terecht voor zeer verfijnde relatie- of kerstgeschenken, maar ook voor andere feestdagen om uw klanten of personeel te bedanken. Heeft u vragen, wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een specifieke wens op maat? Schroom niet om contact op te nemen.

Attentie voor uw personeel

Met gepaste trots presenteren we een greep uit ons assortiment. Hier vindt u onze delicatessen en personeelsgeschenken van hoogwaardige kwaliteit, om uw collega’s, relaties of uzelf te verrassen met een passend geschenk voor iedere gelegenheid.

Diverse soorten gebak

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, viert u uw verjaardag of organiseert u binnenkort een high-tea? Laat u adviseren bij ons in de boutique of stel eenvoudig uw gebakbestelling samen via de webshop.

Om wat te vieren

Een belangrijke opdracht binnengehaald, of een mijlpaal dat gevierd moet worden? Wat de gelegenheid ook is, onze taarten van hoogwaardige kwaliteit zijn de perfecte aanvulling voor ieder moment.

Memorabele patisserie van uitmuntende kwaliteit

Bestel eenvoudig via onze webshop. Bij grotere bestellingen van meer dan 15 producten willen wij u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen via 023-528 3005 of een e-mail te sturen naar winkel@patisserietummers.nl.

Ambachtelijke lekkernij

Fantastisch om cadeau te doen: de delicate honingen van Le Souffle D’Adore. Nu bij ons verkrijgbaar in de volgende smaken: Acacia, Sainfoin, Blossom, Mountain en High Mountain.

Exclusieve patisserie voor iedere zakelijke gelegenheid

Wilt u waardering tonen aan uw klanten, uw relaties een attentie toesturen met de feestdagen of uw personeel bedanken voor het afgelopen jaar? Wij bieden een diverse mogelijkheden voor het aanbieden van originele (relatie)geschenken.

Cadeautips

Copenhagen Sparkling Tea

Bent u met de feestdagen in het vooruitzicht op zoek naar een uniek geschenk? Deze geschenkbox met Copenhagen Sparkling Tea en ambachtelijke bonbons is wellicht exact wat u zoekt.

Château d’Estoublon

Een prachtige extra vierge olijfolie, rode wijnazijn en truffelolie in spectaculaire fles van Château d’Estoublon. Zeer geschikt als (relatie)geschenk en tevens verkrijgbaar in klein formaat.

Een origineel geschenk voor ieder moment

Kies uit de vele delicatessen die ons assortiment rijk is, of laat door ons een pakket op maat voor u samenstellen. Informeer gerust even naar de mogelijkheden om een eigen pakket samen te stellen: winkel@patisserietummers.nl

Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2024 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml