×
 

De kracht van ambacht

Sinds 1921 wordt bij Tummers met een culinaire bezieling voor patisserie gebakken. Zes generaties eigenaren die ieder op eigen wijze hun stempel hebben gedrukt op het roemrijke geschiedenisverhaal van ons mooie bedrijf aan de Binnenweg in Heemstede. 100 jaar geleden is het verhaal bij de familie Tummers begonnen. Via de familie Van Kesteren, de familie Schotvanger, de familie Stroet en de familie van den Bosch, is de winkel in 2019 in mijn handen gekomen. Anno 2021, ten tijde van dit schrijven doe ik dat nog steeds met ontzettend veel passie en plezier en ik hoop dat nog vele jaren te blijven doen.

Hier worden de verhalen van de zes eigenaren verteld en worden de belangrijkste ontwikkelingen uit de geschiedenis met u gedeeld. Een gezamenlijk verhaal, gebouwd op een gezamenlijke visie en een gezamenlijke missie; Tummers naar ongeëvenaarde hoogte tillen en de pure kracht van ambacht laten zien en proeven. Dit verhaal wordt ondersteund met oude foto’s en documenten die u via het verleden visueel meenemen naar het heden. Kortom, een bundeling van verhalen, ervaringen en gebeurtenissen waarmee een fantastische mijlpaal wordt gevierd en dat tegelijkertijd een blijvende herinnering vormt voor eenieder die Tummers een warm hart toedraagt. Fantastisch om te zien hoe de oud-eigenaren met dit initiatief de handen ineen hebben geslagen om tezamen dit prachtige verhaal te kunnen presenteren. Dank daarvoor!

Op 30 augustus 1921 werden de deuren van Tummers bakkerij voor het eerst geopend. In de loop der jaren is de patisserie steeds verder uitgegroeid tot de moderne patisserie dat het vandaag de dag is, letterlijk en figuurlijk. In de beginperiode nog een kleine bakkerij van ongeveer 12 vierkante meter. Een verhuizing naar de huidige locatie op de Binnenweg 133 in Heemstede, enkele overnames en talloze transformaties verder, produceert het Tummers van Ritchie Soekhlal inmiddels vanaf een oppervlak van ongeveer 350 vierkante meter, vanuit een geheel gemoderniseerde patisserie én met een enthousiast team aan vooraanstaande patissiers en professionele gastheren- en vrouwen.

De kwaliteit van de grondstoffen en de pure ambacht met Franse filosofie is inmiddels kenmerkend geworden voor de werkwijze van Tummers en zal de komende jaren verder geperfectioneerd worden. De ambitie is om in heel Nederland nog meer bekendheid te vergaren en naam te maken met de bijzondere creaties die worden gemaakt. Met de viering van het 100-jarig jubileum kan met trots en vertrouwen vooruit gekeken worden. Eén ding is in ieder geval zeker: Tummers is nog lang niet uitgespeeld! Op naar het volgende jubileum!

Ritchie Soekhlal

Trotse en dankbare eigenaar van Tummers.

Benieuwd naar het verhaal van Tummers?

Kies hieronder een tijdperk.

Tijdperk I
Tijdperk II
Tijdperk III
Tijdperk IV
Tijdperk V
Tijdperk VI
Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2024 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml