×
 

Alvast van harte gefeliciteerd!

Nu de trouwplannen op tafel liggen, moet er in de aanloop naar deze feestelijke gelegenheid een hoop dingen geregeld worden. Eén van de lastigste dingen is misschien wel jullie bruidstaart. Want hoe gaat deze er precies uitzien? Hoe groot moet hij worden en voor welke smaak kiezen jullie? Misschien nog wel de belangrijkste vraag: Wordt het überhaupt wel een taart?

Onwijs leuk dat jullie gaan trouwen

Trouwen is niet iets wat u iedere dag doet en dus zijn dit lastige vraagstukken. Belangrijkste is dat er uiteindelijk een unieke en persoonlijke bruidstaart op tafel komt. U kunt voor een traditionele taart gaan met meerdere verdiepingen, maar u kunt ook kiezen voor verschillende losse taarten, macarons, cupcakes of een complete sweet table.

Bij Tummers zetten wij alles in het werk om uw bruidstaart volledig aan te laten sluiten bij de sfeer en setting van uw bruiloft en de wensen van u als bruidspaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bruidstaart assortiment

Marguerite

Marguerite is een elegante en strakke bruidstaart, met een omhulsel van margrieten. De margriet kent een sterke symboliek in de beeldende kunst en literatuur en wordt de bloem vaak in verband gebracht met loyaliteit en liefde, wat deze bruidstaart een perfect hoogtepunt zal maken.

Perle

De parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. Dat maakt deze bruidstaart, gedecoreerd met parels, uitermate geschikt als show-stuk. Perle is een bescheiden, maar toch een zeer prachtige bruidstaart tijdens uw speciale dag.

De Macaron

Is een traditionele bruidstaart niks voor u? Wat dacht u van macarons? Pak uit met de Macarontoren van Tummers; een uniek showstuk op tafel tijdens uw bruiloft.

Rose

Bruidstaart Rose is ontworpen met meerdere etalages en is beschikbaar in diverse hoogtes en kleuren. Iedere verdieping heeft een strakke vorm en een aantal elegante rozen op de bovenkant. Een prachtige mooie bruidstaart voor iedere setting.

Heur de Chocolat

Een etagère waarop op elegante wijze de prachtige losse bruidstaarten worden gepresenteerd. Wordt dit het juweel van uw bruiloft? Gemaakt van vanillemousse en frambozencompote.

Kennis

Vakmanschap

Uitgebreid aanbod

Bij Tummers bent u op het juiste adres voor de bruidstaart met een zeer voortreffelijke smaak, exclusieve uitstraling en omvang. Wij hebbende kennis en vakmanschap in huis en sluiten de bruidstaart volledig aan bij de sfeer en setting van uw bruiloft en de wensen van u als bruidspaar.

Onze show-stukken worden één voor één met de handgemaakt in onze patisserie. Daarbij wordt te allen tijde gebruik gemaakt van ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, en dat proeft u.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om uw bruidstaart tot één van jullie mooiste momenten van deze speciale dag te maken.

Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2024 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml