×
 

Patissiers van Tummers winnen Gouden en Bronzen Gard 2021

Nick Banus, patissier bij Tummers Patisserie Passionnelle uit Heemstede, heeft de Gouden Gard 2021 gewonnen. Nick’s showtafel stond in het teken van het thema Las Vegas, waarbij hij een roulettewiel op prachtige en zeer gedetailleerde wijze wist te presenteren. Alle deelnemende patissiers kregen zes uur de tijd om de verschillende onderdelen te maken: een showstuk bestaande uit eetbare onderdelen, twee identieke desserttaarten, twee soorten friandises, twee soorten bonbons en acht gebakjes. Daarmee beoordeelde de jury onder meer op het gekozen thema, de opbouw, vulling, smaak, originaliteit, hygiëne, orde en totale organisatie. Degene met de meeste punten zou de wedstrijd winnen. Nick wist uiteindelijk het hoogste puntentotaal te scoren en is degene die met de felbegeerde prijs aan de haal gaat.

Daarmee was de koek nog niet op voor Tummers, want ook de tweede afgevaardigde Puck Mennen viel met haar neus in de boter. Haar showtafel ‘The Last Frontier’ was goed voor de Bronzen Gard én de Social Media Prijs. Haar showtafel kreeg van de Gouden Gard-volgers op Instagram, Facebook en Twitter de meeste stemmen. Een zeer knappe presentatie waar de beide jongelingen van de Heemsteedse patisserie erg trots op mogen zijn. Eigenaar van Tummers, Ritchie Soekhlal heeft zich ook uitgelaten over de knappe presentatie van zijn getalenteerde patissiers: “We spelen al een tijdje op Champions League-niveau en natuurlijk wil je dan altijd eerste worden. Vorig jaar heeft Stefano met het winnen van de The Dutch Pastry Award al bewezen dat Tummers tot de top van Nederland behoort. Nu Nick en Puck deze ongelovelijk knappe prestatie hebben geleverd wordt dit eens te meer bevestigd. Ik ben een ontzettend trotse werkgever!”

De prijsuitreiking bij het Miele Experience Center in Vianen vormde het slot van een prachtige dag waarin nog meer prijzen werden uitgedeeld. De Talentenprijs Patisserie en de Consumentenprijs werden gewonnen door Rick Bol. Maarten Kasper was de eerste winnaar van de dit jaar geïntroduceerde Talentenprijs Boulangerie.

Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2024 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml