×
 

Tijdperk V

Marijke en Vincent van den Bosch


“Tummers wordt verfijnder/ meer high-end.”

Daar waar het ene hoofdstuk wordt afgesloten, kan een nieuwe beginnen. En zo start in 2003 het vijfde tijdperk in de Tummers geschiedenis. Robert Stroet en Suzanne Beck zwaaiden in augustus 2003 af als eigenaren en dus ontstond er voor Marijke en Vincent van den Bosch een kans om hun geluk als ondernemende patissiers te gaan beproeven. De naam werd veranderd naar Tummers Patisserie Passionnelle, het assortiment werd verder verfijnd er werd een gezellige tearoom in de winkel gecreëerd. Bezoekers konden hier lekker neerploffen en genieten van een ruim en verrassend aanbod aan heerlijke zoetigheden als gebakjes, bonbons en friandises. Het zoete assortiment werd gecompleteerd met diverse lekkere hartige versnaperingen, zoals tosti’s en pasteitjes. Afhankelijk van het seizoen konden mensen hier ook genieten van dagelijks versgebakken appelbollen, ijsglaasjes, appelkroketten, tosca’s en brownies. En natuurlijk met een goede kop thee of koffie ernaast. Met name de koffie wordt geprezen. Deze wordt namelijk bereid door echte professionele barista’s. De koffie wordt gemaakt van de bekende Golden Coffee Box en gezet met behulp van de Mazzucco; de Rolls Royce onder de espressomachines.

“Tummers valt in de prijzen.”

Eén van de specialiteiten van het Tummers van Vincent en Marijke is chocolade. Zij krijgen het zelfs voor elkaar om één van de 15 exclusieve Valrhona-partners in Nederland te worden. Valrhona levert chocolade van de hoogste kwaliteit en dat levert de meest verrassende heerlijkheden van chocolade op. Ook is het team van Tummers dagelijks bezig om ook het assortiment van de winkel verder uit te breiden en te verfijnen. De gebakjes worden in de bakkerij achter de winkel bereid. Het team heeft veel kennis en ervaring in huis, waaronder Nederlands enige wereldkampioen banketbakken. En dat is lang niet alles, want in 2007 werd Tummers ook nog eens verkozen tot beste banketbakkerij van Noord-Holland. Daarnaast behaalden ze de bronzen medaille voor Nederlands Beste Banketbakkerij en in 2008 de zilveren medaille voor de Lekkerste Bonbon van Nederland!

Na tal van mooie successen behaald te hebben met hun patisserie in Heemstede, besluiten Vincent en Marijke uiteindelijk nog een tweede ambachtelijke patisserie te openen, ditmaal in Hoofddorp. Begin 2019 komen ze tot de conclusie dat zij graag hun volledige aandacht op één winkel willen vestigen en na lang wikken en wegen besluiten zij voor hun patisserie in Hoofddorp te gaan. En zo geschied het; Patisserie Passionnelle Tummers wordt verkocht en Ritchie Soekhlal neemt het stokje over van het eigenaarsechtpaar.

Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2024 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml