×
 

L’artisan des petits bonheurs

Terug naar de ambacht, maar met een moderne visie. Tummers zorgt voor de lekkerste patisserie in Heemstede en omgeving! Dagelijks worden al onze producten vers bereid, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van lekkere verse taarten, gebak, sloffen en nog veel meer. Ons motto is dan ook: ‘Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten!’

Inmiddels bestaat Tummers 100 jaar. Er is de afgelopen jaren stapsgewijs gemoderniseerd, maar de goede eigenschappen uit het rijke verleden van de patisserie zijn natuurlijk bewaard gebleven, want… never change a winning team! De werkwijze, recepturen en de vele heerlijke producten zijn dan ook zoals u dat altijd van ons gewend bent. Toch zal u ook hebben opgemerkt dat er een frisse wind heeft gewaaid binnen de muren van onze patisserie. Sinds begin 2019 is patisserie Tummers in handen van Ritchie Soekhlal die bijgestaan wordt door zijn chef Boudewijn Nijmeijer. Met de huidige Prestige strategie brengen we onze organisatie op internationaal topniveau, waar gasten de mooiste (onderscheidende) patisserie, service en winkelbeleving vinden.

Met de focus op Prestige sluit Patisserie Tummers beter aan op de huidige wensen van haar klanten. Het succes van de winkel in Heemstede met vele smaakvolle patisserie, benadrukt dit. Met de keuze voor een Prestige strategie is het grootste investeringsprogramma in de geschiedenis van Patisserie Tummers gemoeid. De winkel op de Binnenweg 133 in Heemstede wordt door een verbetering van de look & feel op niveau gebracht. Dit betreft ook verbouwingsprojecten van enkele jaren. Qua aanbod van patisserie willen we onderscheidend en vernieuwend zijn. De signatuur ligt in het midden, hogere en luxe segment. Er wordt geïnvesteerd in Prestige service, passend bij de ambitie om klanten op internationaal topniveau van dienst te zijn.

Door oude en nieuwe kwaliteiten samen te brengen hopen wij met Tummers hét adres te mogen zijn voor uw lekkernijen, nu en in de vele jaren die daarop volgen.

Graag tot ziens bij ons in de patisserie!

Tummers Passionnelle – Vakman van kleine genoegens.

Tummers Heemstede openingstijden:
ma-vr: 
08:30-17:30
za: 
08:30-17:00

Nieuws

Tummers valt in de prijzen bij Gouden Gard 2021

Vandaag voor 23:59 uur besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 12:00 uur
Makkelijk en veilig online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


© Copyright 2023 Patisserie Tummers | Heemstede
image/svg+xml